Marokkolainen kanakeitto (Inka)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Marokkolainen kanakeitto 4:lle
250 gr kanan rintapaloja tai suikaleita
2 sipulia
3 sellerinvartta
1 dl persiljaa
1 tl kurkumaa
1.5 tl mustaa pippuria
1 tl suolaa
1 tl kanelia
1.5 tl inkivääriä
1.5 dl vihreitä linssejä
1 litra vettä
2 rkl tomaattipyrettä
50 gr ohutta spagettia tai nuudeleita
(puolikas sitruuna)
Ruskista kanakuutiot tai -suikaleet, sipuli, selleri sekä mausteet
kattilassa. Anna kypsyä noin 5 minuuttia. Lisää linssit ja vesi, sekä
tomaattipyre ja persilja.
Anna hautua noin 25 minuuttia. Riko spagetti tai nuudelit pieniksi
paloiksi ja lisää keittoon, keitä vielä noin 5 minuuttia. Jos keitto on
liian paksua, lisää vettä. Tarjoa keitto halutessasi sitruunan palojen
kanssa.
Ohje on löydetty hieman muunneltuna Ove Pihlin afrikkalaisesta
keittokirjasta.