Pecorinon makuinen jauheliha-pastavuoka
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- pasta
- öljy
- jauheliha
- sipuli
- Santa Maria Chili explosion -mausteseos
- chilijauhe
- paprikajauhe
- suola
- pastakastike
- vesi
- kerma
- kananmuna
Liha-makaronilaatikkoon voi vaihteeksi käyttää valmiita pastakastikkeita.
Tässä ruoassa on Barillan Pecorino Stagionato-kastiketta, joka sisältää tomaattimurskan ja mausteiden lisäksi lampaanmaidosta valmistettua ricotta-juustoa, Pecorino-juustoa ja vuohenjuustoa.
Pastaksi keitin Barilla Plus -pastaa, joka sisältää mm. Omega-3:sta.
Pasta on hauskan mallinen spiraalipasta.
Löysin kaupasta kivan sarjan erilaisia kuivattuja juustoraasteita purkeissa. Tämä kyseinen raaste on maustettu tomaatilla, valkosipulilla ja paprikalla. Tuote säilyy huoneenlämmössä avaamattomana, avattuna jääkaapissa.
Pecorinon makuinen jauheliha-pastavuoka
vettä + 1 l Barilla Plus -pastaa
tilkka öljyä
600 g jauhelihaa
1 iso sipuli silppuna
Santa Marian Chili Explosion mausteseosta myllystä TAI chilijauhetta ja paprikajauhetta
suolaa
1 prk Barillan Pecorino Stagionato -pastakastiketta
1 pastakastikepurkillinen vettä
2 dl kermaa
3 munaa
Kiehauta vesi ja keitä pastaa reilu viisi minuuttia, ei kuitenkaan ihan kypsäksi.
Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista jauheliha ja sipulisilppu, mausta chilijauheella ja paprikajauheella, sekä suolalla.
Sekoita joukkoon Pecorino Stagionato pastakastike ja purkillinen vettä, sekoita kastike yhdessä valutetun pastan kanssa.
Sekoita keskenään kerma ja munat, kaada seos uunivuokaan muiden ainesten joukkoon.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.