Jauhelihamuffinit (Irmeliina)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Jauhelihamuffinit



1 paketti piirakkataikinaa
pestoa

n .400 g jauhelihaa
1 sipuli hienonnettuna

2 valkosipulinkynttä murskattuna

1 paprika

1 prk ruokakermaa

1 kananmuna

mustapippuria

suolaa

tomaattia

juustoraastetta

Paista jauheliha kypsäksi. Silppua sipuli pieneksi silpuksi. Lisää
sipuli silppu ja murskatut valkosipulinkynnet jauhelihan joukkoon.
Sipulia ei tarvitse kuullottaa vaan tarkoitus on että sipuli on
pureksittavaa ja hieman raakahkoa. Hienonna paprika ja lisää seoksen
joukkoon.
Lisää hieman jäähtyneeseen jauhelihaseokseen kananmuna ja ruokakerma.
Sekoita sekaisin ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
voitele silikonimuffinssivuoat oliiviöljyllä. Painele sulanutta
taikinaa vuoan koloihin siten että taikinaa jää hieman reunojen yli.
Lisää pestoa ja levitä esim. pullasudilla. Lisää täyte koloihin ja
siivu tomaattia ja tomaatin päälle juustoraastetta.
Nipistele taikina täytteen päälle kiinni.
Voitele munalla.
Paista 175 asteisessa uunissa kunnes piirakkataikina on kypsää.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä