Jauhelihamuffinit (Irmeliina)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Jauhelihamuffinit
1 paketti piirakkataikinaa
pestoa
n .400 g jauhelihaa
1 sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 paprika
1 prk ruokakermaa
1 kananmuna
mustapippuria
suolaa
tomaattia
juustoraastetta
Paista jauheliha kypsäksi. Silppua sipuli pieneksi silpuksi. Lisää
sipuli silppu ja murskatut valkosipulinkynnet jauhelihan joukkoon.
Sipulia ei tarvitse kuullottaa vaan tarkoitus on että sipuli on
pureksittavaa ja hieman raakahkoa. Hienonna paprika ja lisää seoksen
joukkoon.
Lisää hieman jäähtyneeseen jauhelihaseokseen kananmuna ja ruokakerma.
Sekoita sekaisin ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
voitele silikonimuffinssivuoat oliiviöljyllä. Painele sulanutta
taikinaa vuoan koloihin siten että taikinaa jää hieman reunojen yli.
Lisää pestoa ja levitä esim. pullasudilla. Lisää täyte koloihin ja
siivu tomaattia ja tomaatin päälle juustoraastetta.
Nipistele taikina täytteen päälle kiinni.
Voitele munalla.
Paista 175 asteisessa uunissa kunnes piirakkataikina on kypsää.