Broilerinfileetä uunissa
- 10 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Broilerinfileetä uunissa
Tämä suosittu resepti on päivitetty kuvan osalta ja reseptiin on tehty pieniä muutoksia kasvisten osalta. Voit käyttää kasviksina omia suosikkejasi tai laittaa vuokaan niitä kasviksia joita kaapista löydät. Voit maustaa seosta myös erilaisin yrtein. Alkuperäinen resepti on julkaistu 17.01. 2008
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 sipulia
- 2 kevätsipulia
- tai kevätsipulinvartta
- 1 punainen paprika
- 10 cm kesäkurpitsaa
- 3 valkosipulinkynttä
- 4 broilerinfileetä
- ½ tl suolaa
- tai mausteseosta (tacomauste tai sitruunapippuri)
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 100 g pikkuparsaa
- 2 dl ruokakermaa
- tai kuohukermaa
- 150 g juustoraastetta
Valmistusohje
- Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
- Hienonna kevätsipulinvarret.
- Paloittele kesäkurpitsa suikaleiksi tai lohkoiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Levitä ainekset reunalliseen uunivuokaan.
- Lado päälle vieretysten broilerinfileet ja mausta ne suolalla tai mausteseoksella.
- Ripottele pinnalle kirsikkatomaatit ja pikkuparsat.
- Sekoita ruoka- tai kuohukerman joukkoon juustoraaste ja kaada seos uunivuokaan.
- Kypsennä broilerinfileitä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla 20-30 minuuttia broilerinfileiden paksuudesta riippuen.