Mansikka-kaurakakku
Uusimmat reseptit
Advertising information
Mansikka-kaurakakku
Pohjat:
1 1/2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
4 dl kaurahiutaleita
150 g sulatettua margariinia
Täyte:
2 dl vispikermaa
100 g vaniljatuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
Dan Sukkerin Mansikkatomusokeria maun mukaan
n. 100 g mansikoita
Päällä: tomusokeria
Sekoita keskenään sokeri, vehnäjauhot, kaurahiutaleet ja lopuksi sulatettu margariini, sekoita tasaiseksi.
Jaa seos kahteen osaan ja muotoile se kahdeksi pyöreäksi levyksi.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Leikkaa levyt tuoreina tasakokoisiksi ja anna jäähtyä.
Vatkaa täytteen kerma vaahdoksi, lisää joukkoon tuorejuusto ja sokerit, tarkista maku.
Levitä täyte jäähtyneen pohjalevyn päälle, asettele täytteen päälle mansikat. Nosta toinen levy pinnalle ja sihtaa koristeeksi tomusokeria.