Appelsiini-suklaa-torttu (Kaisa)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Appelsiini-suklaa-torttu

pohja:
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
4 rkl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa
munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat
aineet siivilän läpi ja sekoita kevyesti. Paista 200 asteessa n. 8
minuuttia. Aseta leivinpaperi pöydälle ja ripottele siihen sokeria.
Kumoa kypsä torttupohja leivinpaperin päälle.

Täyte:
n. 1 1/2 dl appelsiinimarmeladia
2,5 dl Flora vispiä
n. 150 g taloussuklaata

Sulata suklaa mikrossa. Vatkaa Floravispi vaahdoksi ja yhdistä siihen sulatettu ja jäähtynyt suklaa.

Levitä
torttupohjan päälle appelsiinimarmeladi tasaisesti, lisää ja leviti
Flora-suklaa seos. Kääri torttu varovasti rullalle ja laita jääkaappiin
n. tunniksi vetäytymään.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä