Ruiskääretorttu (Emännänalku)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ruiskääretorttu

4-5 munaa
max 2 dl sokeria
väh 2 dl ruisjauhoja (omista rukiista jauhettua 🙂 hyvää kaupankin jauhoista)
ripaus leivinjauhetta

Valmista
kääretortun tapaan, paitsi muista voidella leivinpaperi ennen taikinan
levittämistä pellille! paista n 200 n 7min. Kumoa. Väliin käy vaikka
mikä! Omenahillo on tosi hyvää samoin kuningatarhillo. Jos haluaa
arkiversiota paremman, niin kermarahkaseos väliin sekä hillo! NAM!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä