Annin suklaakakku (Heli)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Eniten kiitosta saanut leivonnaiseni on ihan perinteinen suklaakakku.
Helppo tehdä ja jos yhtään suklaasta tykkää niin varmasti maistuu.

Annin suklaakakku

pohja:
170 g voita tai margariinia
1,5 dl sokeria
3 munaa
2,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 rkl lämmintä vettä

päälle ja väliin:
300 g tomusokeria
150 g sulaa rasvaa
4-5 rkl kaakaojauhetta
1,5 rkl maitoa
1,5 tl kahvia
3 rkl lämmintä vettä

Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat. Sekoita jauhot keskenään ja lisää taikinaan siivilän läpi. Lisää vesi.
Laita taikina korppujauhotettuun irtopohjavuokaan.Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna
pohjan jäähtyä ja halkaise se kahteen osaan.Valmista päällinen: Sekoita
tomusokeriin muut aineet. Kaakaojauhe siivilän lävitse. Laita osa tästä
kakun väliin ja loput kakun päälle. Voit nauttia heti, mutta
parhaimmillaan on oltuaan hetken jääkaapissa. Yksinkertaista ja hyvää.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä