Rahkapallerot (Kaili N.)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Viime aikoina on paljon kiitosta saanut makeasta "Rahkapallerot". Viroksi ne on pontsikud.
Ne
tehdään aikaýksinkertaisella tavalla ja suomalaiset tiedenkin sanoisi
enemmänkin munkeiksi niitä. Resepti on seuraava ja vielä sanoisin että
itse teen paksun taikinan että tulevat kimmoisat, mutta jotkut tekee
löysän taikinaan ja silloin ne on oiken "hentoja" pehmeitä.(
Lössättäneitä:) )

Rahkapallerot

1 prk rahkaa (vaikka maustettu)
½ dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 kanamunaa

Kaikki
sekaisin ja paistetaan tl. otettuja kokkareita öljyssä. Joko
tomusokeria tai sirosokeria päälle paistamisen jälkeen.
Ja nammm….Nopea tehdä jos tiedät että vieraat 10min. päästä tulossa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä