Hyydytetty kinuskikakku (Sirpa)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Hyydytetty kinuskikakku (Sirpa)

Pohja:
165 gr Didestive- tai kaurakeksejä
50 gr voita/margariinia

Täyte:
1 tlk maitorahkaa
1 dl sokeria/makeutusainetta
1 rkl vaniljasokeria
2 kananmunaa
1 prk (2 dl) kinuski- tai caramel-kastiketta
2 dl kuohukermaa/kevytvispiä
5 liivatelehteä

Pohjaa varten sulata rasva ja hienonna keksit, sekoita ne ksekenään ja kaada leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Mausta
rahka sokerilla ja vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon keltuaiset ja
kinuskikastike. Vatkaa erikseen valkuaiset vaahdoksi ja kerma vaahdoksi
ja lisää sitten molemmat rahkan joukkoon.
Liota/turvota
liivatelehdet kylmässä vedessä n. 10min ja lisää ne sitten pieneen
määrään kuumaa vettä. Anna seoksen hieman jäähtyä ja lisää liivatteet
ohuena nauhana täytteeseen. Sekoita hyvin!
Anna kakun hyytyä seuraavaan päivään, halutessasi koristele esim. kirsikoilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä