Suklaamoussekakku (Sassenach)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Meidän perheen kestolemppari on jostain lehdestä vuosia sitten kaapattu, käytössä muokkaantunut

Suklaamoussekakku

Pohja:
6 munaa
3 dl sokeria
1½ dl margariinia
2 1/4 dl jauhoja
1½ tl leivinjauhetta
1 dl tummaa kaakaojauhetta

iso kakkuvuoka 175 astetta, alatasolla, n. 35 min.

täyte:
2 liivatelehteä
175 g tummaa suklaata
½ dl vahvaa kahvia
2 keltuaista
2 valkuaista
2 dl vatkattua kermaa
2 rkl sokeria

Sulata
suklaa lisää kahvi, purista liivatteista vesi ja sekoita kuumaan
suklaaseokseen, jäähdytä. Lisää keltuaiset.Vaahdota valkuaiset. Lisää
valkuaisvaahto ja kermavaahto suklaaseokseen. Halkaise kakkupohja,
kostuta molemmat levyt appelsiinimehulla. Levitä mousse alemmalle
kakkupohjalle, anna hetki jämähtää, nosta kansi päälle. Anna vetäytyä
jääkaapissa seuraavaan päivään. Ei ole liian makeaa ja säilyy hyvin.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä