Suklaakirsikkakääretorttu (Tarja R.)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Suklaakirsikkakääretorttu
Tämä suklainen kääretorttuohje on nopeasti pyöräytettävä kahvipöydän herkku ja maistuu "vauvasta vaariin".
Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
4 rkl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 prk rahkaa
0,5 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl punaisia säilykekirsikoita pieninä paloina
1,5 dl maitosuklaarouhetta
1 prk Flora vispiä vaahdotettuna
Vaahdota
munat ja sokeri, lisää seokseen keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Paista pohjaa 225 asteessa n. 5 min. Sekoita täytteen ainekset
keskenään ja levitä jäähtyneelle pohjalle.