Nougat päärynäpiiras (Marika K.)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Nougat päärynäpiiras
( iso irtopohjavuoka, tupla annos – uunipellillinen )
Pohja
3dl kaurahiutaleita
2dl vehnäjauhoja
1tl soodaa
2tl vaniljasokeria
1½dl sokeria
2 kananmunaa
1½dl kinuskivanukasta ( esim.lasten makupaloja ,tai kinuskikermaa/piimää)
75g voi- tai margariinisulaa
Nougat
1,5 dl sokeria
50 g mantelirouhetta
Päälle
1 säilykepurkki persikoita
Tarjoiluun kinuskikermaa
Valmista ensin nougaa. Kuullota sokeria pannulla ruskeaksi, lisää mantelirouhe.
Anna jäähtyä leivinpaperilla. Leikkaa sen jälkeen muruiksi.
Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään. lopuksi munat,vanukas ja voi käännellen seokseen.
Laita voideltuun vuokaan. Lisää päälle päärynä viipaleet ja nougaa muruset .
Paista
n. 25 – 35 C min – 200 C. tarjoile esim.Kinuskikerman tai
vaniljavaahdon kera. Voit myös tehdä tupla annoksen nugaata ja jättää
koristeluun osan.