Rusina-porkkanakakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Opettajalle jouluviemiseksi tein kakun Kaarina Roinisen kirjasta Parhaat Kotileivonnaiset.
Appelsiininkuoripaloja myydään samassa paikassa missä on leivontaan käytettäviä sukaatteja, marsipaaneja jne.

Rusina-porkkanakakku

150 g margariinia tai voita
2 dl sokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 tl inkivääriä tai kanelia
2 dl rusinoita
1 rasia appelsiininkuoripaloja
2 dl porkkanaraastetta
1 dl kermaviiliä tai piimää

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet yhdessä porkkanaraasteen ja piimän kanssa, sekoita vain sen verran, että ainekset tasoittuvat.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
Paista 175 asteisssa uunissa alimmalla ritilätasolla 55-60 minuuttia.

Sihtaa pinnalle tomusokeria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä