Piparipallerot

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Piparipallerot

1 dl siirappia
4 rkl piparkakkumaustetta
200 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
1 muna
1 dl kermaa
2 tl soodaa
n. 8 dl vehnäjauhoja

Kiehauta siirappi ja piparkakkumauste, jäähdytä.
Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi, lisää siirappiseos, vatkattu muna ja kerma, johon on sekoitettu sooda.
Lisää jauhot, sekoita vain sen verran, että ainekset ovat sekaisin.

Laita taikina jääkaappiin yöksi. Leivo taikinasta sormen paksuisia pötköjä. Leikkaa pötköt sentin kokoisiksi paloiksi ja pyöritä palloiksi. Pyörittele pallot nonparelleissa pienellä lautasella. Paista 175-200 asteisessa uunissa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä