Kantonin nuudeleita ja katkarapuja
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kantonin nuudeleita ja katkarapuja kahdelle
tilkka öljyä
10 cm pätkä purjoa halkaistuna ja ohueksi viipaloituna
2 sellerin vartta vinoviipaleiksi leikattuna
1 pieni keltainen paprika suikaleina
100-150 g miniluumutomaatteja
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
n. 1/2 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2 tl kurkumaa jauheena
8 kaffirlimen lehteä silputtuna
2 rkl soijaa
lime-pippuria myllystä
n. 300 g katkarapuja
n. 100 g (Kantonin) nuudeleita (raakapaino)
reilusti tuoretta korianteria
Laita nuudelit kiehuvaan veteen ja keitä muutama minuutti. Valuta vesi ja jätä nuudelit sivuun odottamaan.
Kuumenna
öljy wokissa, pikapaista purjoa, selleriä ja paprikaa, lisää tomaatit,
valkosipuli, inkivääri, kurkuma ja limenlehdet, kääntele hetki. Mausta
soijalla ja lime-pippurilla.
Lisää sulatetut katkaravut ja kypsät,
valutetut nuudelit, kuumenna. Lisää joukkoon reilusti tuoretta
korianteria.