Porsaankyljys ja perunasose
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- sipuli
- suola
- viherpippuri
- sinappi
- miniluumutomaatti
- paprika
- pekoni
- porsaankyljys
Porsaankyljys ja perunasose
tilkka öljyä 2 sipulia siivuina
5 kpl porsaankyljyksiä (1-2 ruokailijaa kohden)
suolaa
viherpippuria rouheena
sinappia
miniluumutomaatteja tms
paprikaa
1 pekonisiivu/kyljys
Kuumenna öljy pannussa, paista sipuleita hetki, laita ne uunivuokaan.
Paista kyljyksiin väri kuumassa pannussa, ripottele pinnalle suolaa.
Nosta kyljykset sipuleitten päälle, rouhi päälle viherpippuria.
Levitä
jokaisen kyljyksen päälle sinappia, nosta pinnalle paprikarenkaat,
halkaistuja miniluumutomaatteja ja päällimmäiseksi pekonisiivut.
Paista 175-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 20-25 minuuttia.
Tarjoa perunasoseen kanssa.