Fetalla ja taco-tuorejuustolla täytetty jauhelihamureke, valkosipuli-ranskankermaa ja villiriisiseos

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

31 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • korppujauho
  • ruokakerma
  • vesi
  • jauheliha
  • suola
  • mustapippuri
  • kananmuna
  • fetajuusto
  • kevätsipuli
  • persilja
  • taco-tuorejuusto

 

Tytöt popsivat tätä hyvällä ruokahalulla, vaikkeivät fetaan
muussa yhteydessä koskekaan. Tein murekkeen 800 g:sta jauhelihaa.
Laitan ohjeen sen mukaan, vähentäkää määriä jos teette pienemmällä
jauhelihamäärällä.

Fetalla ja taco-tuorejuustolla täytetty jauhelihamureke

2 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa
2 dl vettä
800 g jauhelihaa
suolaa
mustapippuria
2 munaa

Täyte:

200 g (Apetina) fetajuustoa kuutioiksi leikattuna
3 kevätsipulia silputtuna
persiljaa tai muuta yrttiä reilusti silputtuna
100 g taco-tuorejuustoa

Laita
korppujauhot turpoamaan nesteeseen. Lisää muut aineet, sekoita
tasaiseksi massaksi. Taputtele mureketaikina leivinpaperilla vuoratulle
pellille, tästä määrästä tulee sen verran iso, että taputtele taikina
ihan pellin kokoiseksi levyksi. Ripottele kevätsipulit ja persilja koko
levylle, tuorejuusto ja fetapalat levyn keskiosaan. Kääri leivinpaperia
apuna käyttäen tiiviille rullalle. Ripottele murekkeen pinnalle hieman
taco-maustetta.

Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

Tarjoa lisäksi ranskankermaa, jonka joukkoon olet silpunnut valkosipulia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä