Paistettua pekonia, makkaraa ja nuudeleita

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information


Pikainen iltapala kahdelle syntyi seuraavista aineksista:

Paistettua pekonia, makkaraa, kasviksia ja nuudeleita

2 pss nuudeleita
1 grillimakkara paloiteltuna
1 pkt pekonia paloiteltuna
1 sipuli puolitettuna ja viipaloituna
puolikas punainen paprika suikaloituna
3:n munan munakas
persiljaa silppuna
öljyä paistamiseen

Laita nuudelit kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä sen verran, että peittyvät. Muutaman minuutin päästä siivilöi vesi pois.

Kuumenna
tilkka öljyä pannussa, kaada kuumaan pannuun rakenteeltaan rikotut
munat, joiden seassa on tilkka vettä + suolaa. Hämmentele pannun
reunoilta keskustaan päin niin kauan, kunnes munamassa rupeaa
hyytymään, eikä enää valu pannun reunoille. Anna munakkaan hyytyä
kypsäksi. Nosta sivuun ja leikkaa kuutioiksi.

Kuumenna wokpannu.
Paista pekonit ja makkarat, lisää joukkoon sipuli ja paprika, hetken
päästä nuudelit ja munakaskuutiot. Mausta maun mukaan tai
nuudelipussien mausteseoksilla. Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa lisäksi chilikastiketta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä