Leppiskakku (suklaapohja, välissä kinuskia, daimia ja kermaa)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • kananmuna
  • sokeri
  • vehnäjauho
  • perunajauho
  • tumma kaakaojauhe
  • leivinjauhe
  • kinuskikastike
  • flora vispi
  • daim suklaa
  • suolaton voi
  • tomusokeri
  • maito
  • vaniljasokeri
  • elintarvikeväri

Leppiskakku (suklaapohja, välissä kinuskia, daimia ja kermaa)

Tässä on kuuden munan kakkupohja, jossa on aineita samassa suhteessa
tilavuusosina. Saman verran munia ja sokeria, sekä jauhoina osa
vehnäjauhoja, osa perunajauhoja ja osa tummaa kaakaojauhetta + 3 tl
leivinjauhetta.


Kakku on kostutettu vahvalla sokeroidulla kahvilla.

Leikkasin
kakun vain kahteen osaan. Lorottelin pohjalle valmista
kinuskikastiketta ja sen päälle n. 2 dl vatkattua Flora vispiä. Flora
vispin päälle rouhin kaksi isoa Daimia murusiksi.

Päällä on samaa voi-sokerikreemiä kuin aiemmissa pursotuskakuissa.

200 g suolatonta voita
1 pkt tomusokeria (500g)
2 rkl maitoa
2 tl vaniljasokeria

Kreemi on värjätty Bake and Partyn elintarvikeväreillä.

Kakku on tehty samaisen yrityksen leppäkerttu-kakkuvuoalla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä