Pikapaistettua savoijinkaalia, porkkanaa ja paahdettuja seesaminsiemeniä
Uusimmat reseptit
Advertising information
Pikapaistettua savoijinkaalia, porkkanaa ja paahdettuja seesaminsiemeniä
Paahda kuumassa pannussa koko ajan sekoittaen seesaminsiemeniä, kaada ne sitten kippoon tai lautaselle.
Kuumenna
pannussa öljyä ja paista siinä isohkoiksi suikaleiksi leikattua
savoijinkaalia, hienonnettua valkosipulia ja porkkanasuikaleita.
Kääntele niitä pannussa n. 5 minuuttia, kunnes hieman pehmenevät. Mausta
soijalla tai osterikastikkeella. Lisää soija tai osterikastike heti,
kun muut ainekset alkavat pehmetä.
Ripottele valmiin paistoksen joukkoon paahdetut seesaminsiemet.
Savoijinkaalin
sijaan tai sen joukossa voi paistaa myös paksoita tai kiinankaalia.
Mielestäni savoijinkaali vaatii hieman pidemmän kypsennyksen, joten se
kannattaa laittaa pannulle hetkeä ennen muita.
Tarjoa liha-, kala- tai kanaruoan lisänä yhdessä riisin kanssa.