Tabouleh eli bulgursalaatti
- 15 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6-8 annosta
- 1½ dl bulgur vehnää
- 5 dl vettä
- ¾ tl suolaa
- ½-¾ dl sitruunamehua
- 3 rkl hienonnettua sipulia
- 2 dl hienonnettua persiljaa
- 1 dl hienonnettua minttua
- 2-3 tomaattia kuutioina
- pala kurkkua kuutioina
- 3-4 rkl oliiviöljyä
- mustapippuria
- koristeluun tuoretta minttua
Valmistusohje
- Kiehauta kattilassa vesi, lisää suola ja bulgur.
- Hauduta bulguria hiljalleen keitellen 10-15 minuuttia (valuta bulgur siivilässä tarvittaessa).
- Sekoita bulguriin sitruunamehu ja anna vetäytyä kylmässä puolisen tuntia.
- Lisää bulgurin joukkoon muut salaatin aineet, sekoita ja koristele mintun lehdillä.
- Parhaimmillaan muutaman tunnin kuluttua.
- Säilytä tabouleh kylmässä.