Jasmiiniriisin keittäminen
- 5 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- ½ jasmiiniriisiä
- ½ vettä
Valmistusohje
- Mittaa riisin määrä.
- Huuhtele riisiä hetki siivilässä.
- Laita riisi kattilaan.
- Mittaa joukkoon saman verran vettä (esim. 3 dl riisiä, 3 dl vettä).
- Kiehauta vesi ja riisi.
- Nosta kansi kattilan päälle tiiviisti ja sammuta levy.
- Älä avaa sitä kesken kaiken, vaan anna kypsyä 15-20 minuuttia levyn jälkilämmöllä.
- Näin saat ”oikeanlaista” jasmiiniriisiä.
- Riisi on itsessään aromaattista, eikä sitä tarvitse maustaa millään, edes suolalla.