Paholaisen salaattikastike

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Paholaisen salaattikastike
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

45 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Paholaisen salaattikastike on meidän perheen suosikki salaattikastike ja tässä sen ohje. Ketsuppia vähentämällä kastikkeesta tulee vaaleampi ja tietysti hieman eri makuinen. Tämä tunnetaan myös nimellä valkosipulinen salaattikastike.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 kananmunankeltuainen
  • 1 tl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl sinappia
  • ½ dl ketsuppia
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 3 isoa valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 ½ dl rypsiöljyä
  • maun mukaan kylmää vettä

Valmistusohje

  • Riko kulhon pohjalle kananmunankeltuainen.
  • Mittaa joukkoon kaikki muut aineet, paitsi öljy ja vesi.
  • Sekoita ainekset sekaisin.
  • Kaada öljyä ohuena nauhana koko ajan sekoittaen, jolloin seoksesta tulee paksu (majoneesi).
  • Tämän jälkeen kaada joukkoon kylmää vettä sen verran, että saat kastikkeen rakenteesta toiveidesi mukaisen.
  • Kaada kastike pulloon ja nosta jääkaappiin. Helppoa ja tosi hyvää.
  • Tämä paholaisen salaattikastike pesee mennen tullen kaupan kastikkeet, ainakin jos kysyt meidän lapsilta =)

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä