Kauralastut

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kauralastut

125 g leivontamargariinia
2 dl kaurahiutaleita
1 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
2 rkl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

         
Sulata rasva ja kaada se kulhossa olevien kaurahiutaleiden päälle, sekoita ja anna turvota hetki. Sekoita joukkoon sokeri, kananmuna ja jauho-leivinjauheseos. Nosta taikinasta teelusikalla nokareita öljytylle leivinpaperille ja paista uunissa 170 °C:n lämpötilassa 6-8 minuuttia. Lastut leviävät paistuessaan reilusti, joten jätä tilaa. Anna pikkuleipien jäähtyä pellillä hetki, nosta paistolastalla kaulimen päälle ja taivuta lastuksi.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä