Valkosuklaapannacotta

  • 10 min Työaika
  • 4 h 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Valkosuklaapannacotta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

219 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Valkosuklaapannacotta on ihanan helppo ja maistuva jälkiruoka, joka maistuu marjojen tai erilaisten kastikkeiden kanssa.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 3 liivatelehteä
  • 100 g valkosuklaata
  • 2 dl maitoa
  • 3 dl kuohukermaa
  • 2 rkl hienoa sokeria
Koristeeksi
  • 1 dl mustikoita
  • 2 dl vadelmia
  • 3 dl mansikoita
  • ½ dl mansikkalikööriä

Valmistusohje

  • Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viitisen minuuttia.
  • Kiehauta maito ja kerma, lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja sokeri, sekoita tasaiseksi.
  • Puserra liivatelehdistä vesi ja liuota ne lämpimään kermaseokseen.
  • Jaa seos laseihin, laita kylmään hyytymään noin neljäksi tunniksi.
  • Valmistele marjat juuri ennen tarjoilua.
  • Sekoita marjojen joukkoon likööri ja jaa marjaseos annosten päälle.
  • Voit koristella annokset myös pelkillä marjoilla, kuten tässä kuvassa. Viimeistele silloin annos vaalealla siirapilla tai ruokosokerisiirapilla.
  • Nauti valkosuklaapannacotta hyvässä seurassa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä