Jäätelö-kääretorttu
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämä on hyvä vierasvara, säilyy pakastimessa pitkään ja tätä voi syödä ilman sulatteluja=)
Jäätelö-kääretorttu
Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa n. 7 minuuttia.
Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille, anna jäähtyä. Levitä pohjalle pehmitettyä jätskiä litran verran tai leikkaa jäätelö ohuiksi siivuiksi ja levitä ne pohjan päälle. Käännä kääretorttu rullalle ja laita pakastimeen.