Broileria ja Kantonin nuudeleita

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • nuudeli
  • öljy
  • broilerin fileesuikale
  • Thai greencurry- mausteseos
  • valkosipulinkynsi
  • inkivääri
  • sitruunaruoho
  • sipuli
  • porkkana
  • mango chutney
  • soija
  • korianteri
  • piparminttu

 

Tämä ruoka on vaatimattoman näköinen, mutta sisältää kaikki ihanat ainekset aasialaisen ruoanystävän makuun=)

Broileria ja Kantonin nuudelia

n 200 g Kantonin nuudeleita
tilkka öljyä
400 g broilerin filesuikaleita
Thai greencurry- mausteseosta (Santa Maria)
3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
n 3 cm:n pala tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 sitruunaruohon valkoinen tyviosa hienonnettuna
2 sipulia puolitettuina ja ohuelti viipaloituina
1 iso porkkana suikaleina
n 0,5 dl mango chutneya
soijaa
reilusti tuoretta korianteria ja piparminttua

Laita nuudelit kulhoon ja kaada päälle hetkeksi kiehuvaa vettä, kunnes nuudelit pehmenevät, siivilöi.

Kuumenna öljy wokissa, paista broilerisuikaleet, mausta ja lisää joukkoon valkosipuli, inkivääri ja sitruunaruoho, kääntele hetki.
Lisää sipuli ja porkkana, sekä mangochutney.

Lisää joukkoon siivilöidyt nuudelit, lorauta joukkoon soijaa jokunen ruokalusikallinen, kääntele seosta hetki ja kuumenna.

Ripottele joukkoon reilusti tuoretta minttua ja korianteria.

Tarjoa lisäksi vahvaa chilikastiketta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä