Haarukkaleivät
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
60 annosta
- 200 g margariinia TAI
- 200 g voita (vaihtoehto)
- 1 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 2 rkl siirappia
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl kardemummaa
- 1 tl kanelia
Valmistusohje
- Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmuna vatkaten.
- Sekoita taikinaan siirappi, sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Pyörittele taikinasta tanko ja leikkaa se pieniksi paloiksi.
- Pyörittele palat palloiksi ja laita leivinpaperin päälle uunipellille.
- Paina haarukalla pallojen pintaan kuvio ristikkäin, kastele haarukka jauhoissa, jos taikina tarttuu siihen kiinni.
- Paista pikkuleipiä 200 asteisessa uunissa keskiritilätasolla 8-14 minuuttia.
- Tarjoa lusikkaleivät!