Kermainen broileri-kantarellipasta
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kauppojen valmiit, lämpimänä -ja miksei kylmänäkin- myytävät grillatut broilerit taipuvat moneksi. Pikanälkään grillattu broileri rapean patongin kanssa on aivan lyömätön yhdistelmä, mutta jos tarkoitus on valmistaa ruokaa, voi ruoanlaittoa helpottaa ostamalla valmiiksi kypsennetyn broilerin. Tällaisesta ajatuksesta syntyi tehdä kermainen kantarelli-broileripasta.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 grillattu broileri
- 10 kerää tagliatelle-pastaa + vettä
- tilkka öljyä
- 1 sipuli silppuna
- 3-4 dl kantarelleja
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 prk maustettua creme fraichea
- 2 dl ruokakermaa
- suolaa
- 20-30 viherpippuria
- timjamia
Valmistusohje
- Irroita broilerista liha ja paloittele se suikaleiksi.
- Keitä tagliatellekerät kiehuvassa vedessä.
- Kuumenna tilkka öljyä pannussa.
- Kuullota sipulisilppua ja paloiteltuja kantarelleja hetki. Lisää valkosipulit, broilerisuikaleet, creme fraiche, sekä ruokakerma. Kuumenna.
- Mausta suolalla, murskatuilla viherpippureilla ja timjamilla.
- Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Tarjoa heti.
- Huom! Mikäli ruoka joutuu odottamaan ruokailijoita, on kastike syytä tarjota erikseen, muuten ruoasta tulee kuivaa, sillä pasta imee itseensä kastikkeen nesteen.