Sadonkorjuukastike

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tämä kastike on saanut makunsa Äiti Maan antimista.
Erittäin herkullinen siitäkin huolimatta, että kastikkeen väri on aneeminen.
Kastikkeissa ja keitoissa kannattaa rohkeasti käyttää sellaisiakin kasviksia, joita ei kyseisissä ruoissa tyypillisesti ole totuttu näkemään!
Lisänä on tarjolla Barilla Plus pastaa, jonka valmistuksessa on käytetty durumvehnää, linssejä, kikherneitä, spelttiä, ohraa, kauraa ja pellavansiemeniä.

Sadonkorjuukastike

tilkka öljyä
400 g jauhelihaa
suolaa
mustapippuria
100 g maa-artisokkaa kuorittuna ja suikaloituna
150 g kyssäkaalia kuorittuna ja suikaloituna
1 paprika suikaloituna
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1-2 tl Dijon vanhanajan sinappia
1 rkl Touch of Taste kasvisfondia
n. 1 dl vehnäjauhoja
n. 8 dl vettä
70 g tomaattipyrettä
1 dl Flora ruoka Herkkusieni & Valkoinen Balsamico

Kuumenna tilkka öljyä kattilassa. Paista jauheliha kypsäksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää joukkoon suikaloidut maa-artisokat, kyssäkaali ja paprika, sekä hienonnetut valkosipulinkynnet.
Sekoita joukkoon vanhanajan sinappi, kasvisfondi ja vehnäjauhot, sekoita hetki.
Lisää vesi ja tomaattipyree. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia.
Lisää joukkoon vielä Flora ruoka ja kuumenna.

Tarjoa pastan tai perunoiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä