Nakki-pekonipastaa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämä ruoka valmistuu nopeasti ja maistuu raavaille miehille ja pienille lapsille.
Jos pekoni ei olekaan kaikkein kevyintä raaka-ainetta, on ruoassa myös reilusti kasviksia ja kuituista pastaa.
Nakki-pekonipastaa
vettä
suolaa
5 dl AXA Fusilli valkoista kuitupastaa
n. 150 g pekonia
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
250 g pikkunakkeja
500 g Wok-vihanneksia
Santa Marian Pasta Rossa mausteseosta myllystä
2 1/2 dl Ruokakerma Kippari savujuusto
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi, valuta.
Silppua pekoni ja paista se kuumassa pannussa. Lisää sipuli joko silputtuna tai isompina paloina, sekä silputtu valkosipuli ja wok-vihannekset, kääntele muutaman minuutin ajan.
Mausta Pasta Rossa mausteseoksella tai lempimausteillasi.
Lisää joukkoon Kippari savujuusto ja pasta. Kuumenna.
Tarjoa heti.