Nakki-pekonipastaa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tämä ruoka valmistuu nopeasti ja maistuu raavaille miehille ja pienille lapsille.
Jos pekoni ei olekaan kaikkein kevyintä raaka-ainetta, on ruoassa myös reilusti kasviksia ja kuituista pastaa.

Nakki-pekonipastaa

vettä
suolaa
5 dl AXA Fusilli valkoista kuitupastaa

n. 150 g pekonia
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
250 g pikkunakkeja
500 g Wok-vihanneksia
Santa Marian Pasta Rossa mausteseosta myllystä
2 1/2 dl Ruokakerma Kippari savujuusto

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi, valuta.

Silppua pekoni ja paista se kuumassa pannussa. Lisää sipuli joko silputtuna tai isompina paloina, sekä silputtu valkosipuli ja wok-vihannekset, kääntele muutaman minuutin ajan.
Mausta Pasta Rossa mausteseoksella tai lempimausteillasi.
Lisää joukkoon Kippari savujuusto ja pasta. Kuumenna.

Tarjoa heti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä