Limetti-mansikkapalat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Lasten päiväkodin siistijä vaihtoi työpaikkaa ja henkilökunta halusi
muistaa häntä viimeisenä työpäivänään. Lapset kehoitettiin pukemaan
siistijän lempiväriin, eli vaaleanpunaiseen. Niinpä päätin pyöräyttää
henkilökunnan kahvipöytään jotain vaaleanpunaista kiitokseksi.
Tämä on variaatio perinteisistä mokkapaloista ilman kahvin makua ja kaakaojauhetta.
Kuorrutekin on mansikkainen, jonka liemenä on käytetty tuoretta limetinmehua.
Limetti-mansikkapalat
n. 25 palaa
4 munaa
3 dl sokeria
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100 g margariinisulaa
1 1/2 dl maitoa
1/2 limetin raastettu kuori
Kuorrutus:
1 pkt (300 g) Mansikanmakuista tomusokeria
1/2 limen puristettu mehu
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä margariinisula ja maito.
Sekoita joukkoon myös hyvin pestyn limetin raastettua kuorta.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Sekoita mansikkatomusokerin joukkoon limetinmehua niin, että saat levittyvän tahnan.
Levitä seos vielä lämpimälle pohjalle.
Leikkaa jäähtyneenä annospaloiksi.
Koristeet ja pinnalle pursotettu geeli on DrOetkerin valikoimista.