Broileri-pestorulla

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

20 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • paahtoleipä
  • kanaliemi
  • kasvisliemi
  • öljy
  • broilerin fileesuikale
  • pesto
  • sulatejuusto
  • smetana
  • punainen paprika
  • kurkku
  • salaatinlehti
  • majoneesi
  • mozzarellapallo
  • kirsikkatomaatti
  • herneenverso
  • basilika

Juhlatarjoiluja tehdessä joutuu miettimään monenlaisia asioita. Koska monet tarjottavat pitää valmistaa vain hetkeä ennen tarjoilua, on aikatauluttaminen tärkeää. Voileipäkakut ovat melko aikaavieviä, joten jos haluat päästä hieman helpommalla, valmista voileipäkakku rullaksi.
Täytteeseen voit laittaa tonnikalaa, kasviksia, savukalaa, kinkkua tai mitä ikinä keksit.
Tämä rulla on täytetty broileritäytteellä ja se sopii nuorekkaalle juhlaväelle.
Koska pesto on suolaista, älä lisää täytteeseen suolaa. Käytä marinoimattomia fileesuikaleita!

Broileri-pestorulla

15 viipaletta juustopaahtoleipää tai muita isoja paahtoleipiä
n. 2 dl kana-, tai kasvislientä
tilkka öljyä
400 g broilerin fileesuikaleita
n. 100 g pestoa
200 g sulatejuustoa
100 g smetanaa
1 pieni punainen paprika pieninä kuutioina
10-15 cm pala tuorekurkkua pieninä kuutioina
muutama lehti rapeaa salaattia

Pinnalle:
200 g majoneesia
120 g mozzarellapalloja
kirsikkatomaatteja
herneenversoja
basilikanlehtiä

Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista broilerin fileesuikaleet kypsiksi, mausta pestolla. Anna jäähtyä.
Leikkaa leivistä reunat.
Asettele leivät suorakaiteen muotoon leivinpaperin päälle, kostuta kana-, tai kasvisliemellä.

Lisää jäähtyneiden fileesuikaleiden joukkoon sulatejuusto ja smetana, sekä paprika-, ja kurkkukuutiot, sekoita tasaiseksi.
Levitä täyte leipäviipaleiden päälle, silppua myös salaatinlehdet.
Kääri levy tiukalle rullalle leivinpaperia apuna käyttäen ja nosta kylmään, mielellään seuraavaan päivään.

Nosta kakku tarjoiluvadille ja levitä pinnalle majoneesi.
Koristele mozzarellapalloilla, kirsikkatomaateilla, herneenversoilla ja basilikanlehdillä.
Laita yrtit vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ne eivät ehdi nuukahtaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä