Porkkana-ananasleivät aamiaishetkeen

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Pågen logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • Herkku Toast Unikko ja merisuola -leipäviipale
  • Herkku Toast Taikinajuuri ja mustapippuri -leipäviipale
  • porkkana-ananasmarmeladi
  • porkkana
  • ananas
  • appelsiinin kuoriraaste
  • vesi
  • hillo-marmeladisokeri

Pågen tuo markkinoille helmikuun alussa kaksi upeaa leipäuutuutta, jotka sopivat erityisesti aamiaishetkeen tai välipalaksi.

Herkku TOAST -sarjaan kuuluvat paahtoleivät on maustettu seuraavasti. Toisen leivän paistopinnalla on unikonsiemeniä ja merisuolaa, kun taas toisessa leivässä makua antaa taikinajuuri ja mustapippuri.

Porkkana-ananasleivät aamiaishetkeen
4-6 annosta

4-6 Herkku Toast Unikko ja merisuola tai  Herkku Toast Taikinajuuri ja mustapippuri  -leipäviipaletta


Porkkana-ananasmarmeladi
2 keskikokoista porkkanaa
½ tuore ananas
1 tl hyvin pestyn appelsiinin kuoriraastetta
½ dl vettä
n. 170 g hillo-marmeladisokeria

Kuori porkkanat ja raasta karkealla raastinterällä.
Paloittele kuorittu ananas pieniksi paloiksi.
Laita ainekset kattilaan yhdessä appelsiinikuoriraasteen ja veden kanssa.
Kiehauta.
Lisää hillo-marmeladisokeri koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen noin 5-10 minuuttia.
Soseuta sauvasekoittimella ja laita lasipurkkiin. Kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.
Jäähdytä.

Tarjoa paahdettujen Herkku Toast Taikinajuuri ja mustapippuri ?leipäviipaleiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä