Porkkana-ananasleivät aamiaishetkeen
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Herkku Toast Unikko ja merisuola -leipäviipale
- Herkku Toast Taikinajuuri ja mustapippuri -leipäviipale
- porkkana-ananasmarmeladi
- porkkana
- ananas
- appelsiinin kuoriraaste
- vesi
- hillo-marmeladisokeri
Pågen tuo markkinoille helmikuun alussa kaksi upeaa leipäuutuutta, jotka sopivat erityisesti aamiaishetkeen tai välipalaksi.
Herkku TOAST -sarjaan kuuluvat paahtoleivät on maustettu seuraavasti. Toisen leivän paistopinnalla on unikonsiemeniä ja merisuolaa, kun taas toisessa leivässä makua antaa taikinajuuri ja mustapippuri.
Porkkana-ananasleivät aamiaishetkeen
4-6 annosta
4-6 Herkku Toast Unikko ja merisuola tai Herkku Toast Taikinajuuri ja mustapippuri -leipäviipaletta
Porkkana-ananasmarmeladi
2 keskikokoista porkkanaa
½ tuore ananas
1 tl hyvin pestyn appelsiinin kuoriraastetta
½ dl vettä
n. 170 g hillo-marmeladisokeria
Kuori porkkanat ja raasta karkealla raastinterällä.
Paloittele kuorittu ananas pieniksi paloiksi.
Laita ainekset kattilaan yhdessä appelsiinikuoriraasteen ja veden kanssa.
Kiehauta.
Lisää hillo-marmeladisokeri koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljalleen noin 5-10 minuuttia.
Soseuta sauvasekoittimella ja laita lasipurkkiin. Kuori pinnalle mahdollisesti muodostuva vaahto.
Jäähdytä.
Tarjoa paahdettujen Herkku Toast Taikinajuuri ja mustapippuri ?leipäviipaleiden kanssa.