Halloumi-kasvisvartaat, parilafileetä ja broileria

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 2.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kyproslainen Halloumijuusto maistuu herkulliselta grillattuna. Se tarttuu kuitenkin helposti parilaan kiinni,  joten apuna grillauksessa kannattaa käyttää kevyesti öljyttyä alumiinista paistovuokaa.

Advertising information

Halloumi-kasvisvartaat
6 varrasta

150 g vihreää tai keltaista kesäkurpitsaa
12 miniluumutomaattia
200 g Halloumia
Santa Maria Glaze Sweet Pineapple kastiketta TAI n. 2 rkl öljyä ja 1 iso valkosipulinkynsi hienonnettuna + ripaus suolaa

Leikkaa kesäkurpitsa ja Halloumi paloiksi, sivele ne reilusti makeahkolla Glaze-kastikkeella tai valkosipulilla ja suolalla maustetulla öljyllä.
Pujota varovasti kylmässä vedessä liotettuihin varrastikkuihin ja nosta öljyttyyn paistovuokaan. Kypsennä kohtalaisella lämmöllä grillissä.
Käännä kerran paiston aikana.

Vinkki! Grillaa seuraksi HK:n grillilihoja: maustettuja porsaan parilafileitä ja Broilerin fileepihvejä, jotka on helppo maustaa todella herkullisilla Santa Marian kuivamarinadeilla (22 g pussi Santa Maria Bbq allround sis: savustettua paprikaa, chiliä, inkivääriä ja korianteria/600 g broileria tai muuta lihaa).

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä