Persikka-vadelmakääretorttu (gluteeniton)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

37 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • muna
  • sokeri
  • maizena
  • leivinjauhe
  • vaahtoutuva vaniljakastike
  • vaniljarahka
  • vaniljasokeri
  • säilykepersikka
  • vadelma

Kääretortun nopea valmistus pelastaa kun vieraat kolkuttelevat ovella. Käytä täytteeseen ja koristeluun kaapissa olevia aineksia. Tämän tortun raikkaat maut sopivat kesään.

Persikka-vadelmakääretorttu

Pohja:
4 munaa
1 1/2 sokeria
1 dl maizenaa
2 tl leivinjauhetta

Väliin ja päälle:
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100 g vaniljarahkaa
1 tl vaniljasokeria
1 rkl ruokosokerisiirappia

3-4 säilykepersikan puolikasta kuutioina
200 g vadelmia

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.
Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperiarkille, anna jäähtyä sen aikaa, kun valmistat täytteen.

Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon vaniljarahka, mausta vaniljasokerilla ja ruokosokerisiirapilla.
Levitä täytettä jäähtyneelle torttulevylle. Ripottele täytteen päälle persikkapaloja ja vadelmia, kääri rullalle.
Levitä loput täytteestä tortun pinnalle ja koristele vadelmilla ja sitruunamelissan lehdillä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä