Maissitortilloja ja katkarapuja (gluteeniton)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 2.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • maissitortilla
  • jättiravunpyrstö
  • katkarapu
  • sitruunapippuri
  • tilli
  • jäävuorisalaatti
  • friseesalaatti

Pikkusuolaisiksi illanistujaisiin tai muuten vaan iltapalaksi käärit helpot katkarapukääröt pieniin maissitortilloihin.

Maissitortilloja ja katkarapuja
8 kpl

8 kpl pieniä maissitortilloja
15 jättiravun pyrstöä tai 150 g katkarapuja silputtuna
200 g katkaraputuorejuustoa
sitruunapippuria
1/2-3/4 dl tilliä silppuna
jäävuorisalaattia tai friseesalaattia

Silppua ravut ja sekoita katkaraputuorejuuston joukkoon. Mausta sitruunapippurilla ja tillillä.
Laita maissitortillojen päälle jäävuorisalaattia tai friseesalaattia ja täytettä. Kääri rulliksi ja nosta tarjolle.

Vinkki! Voit käyttää myös vehnätortilloita, mikäli ruokailijoissa ei ole gluteenitonta ruokavaliota noudattavia henkilöitä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä