Maissitortilloja ja katkarapuja (gluteeniton)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- maissitortilla
- jättiravunpyrstö
- katkarapu
- sitruunapippuri
- tilli
- jäävuorisalaatti
- friseesalaatti
Pikkusuolaisiksi illanistujaisiin tai muuten vaan iltapalaksi käärit helpot katkarapukääröt pieniin maissitortilloihin.
Maissitortilloja ja katkarapuja
8 kpl
8 kpl pieniä maissitortilloja
15 jättiravun pyrstöä tai 150 g katkarapuja silputtuna
200 g katkaraputuorejuustoa
sitruunapippuria
1/2-3/4 dl tilliä silppuna
jäävuorisalaattia tai friseesalaattia
Silppua ravut ja sekoita katkaraputuorejuuston joukkoon. Mausta sitruunapippurilla ja tillillä.
Laita maissitortillojen päälle jäävuorisalaattia tai friseesalaattia ja täytettä. Kääri rulliksi ja nosta tarjolle.
Vinkki! Voit käyttää myös vehnätortilloita, mikäli ruokailijoissa ei ole gluteenitonta ruokavaliota noudattavia henkilöitä.