Lampurin jauhelihakeitto

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Valmista maukas jauhelihakeitto vaihteeksi lampaan-, tai karitsanjauhelihasta.
Jos et onnistu saamaan jauhelihaa tuoreena, kurkkaa kaupan pakastealtaaseen.
Karitsa on lammasta miedompaa.

Lampurin jauhelihakeitto

tilkka öljyä
240 g (Pirkka) lampaan paistijauhelihaa
1 iso sipuli silppuna
100 g juuriselleriä pieninä kuutioina
200 g bataattia pieninä kuutioina
150 g lanttua pieninä kuutioina
100 g palsternakkaa pieninä kuutioina
1,2 l vettä
1 rkl Touch of Taste riistafondia kantarelleilla
1/4-1/2 tl Nomu Oriental mausteseosta
ruohosipulia tai sipulinvarsia hienonnettuna
1 ruukku tuoretta korianteria

Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, paista lampaan paistijauheliha ja sipuli.
Lisää joukkoon juuriselleri, bataatti, lanttu ja palsternakka, kääntele hetki. Lisää vesi ja riistafondi, sekä Nomu Oriental-mausteseos. Anna kiehua hiljalleen noin parikymmentä minuuttia, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.
Lisää valmiiseen keittoon ruohosipulia/ sipulinvarsia ja korianteria.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä