Mansikkamarsipaani-kääretorttu

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Juhlakakuksi hyvin pienelle vierasjoukolle voit valmistaa mansikkaisella marsipaanilla kuorrutetun kääretortun.  Kesän kääretorttuun voit kätkeä myös tuoreista raparpereista kiehautettua hilloketta.

Mansikkamarsipaani-kääretorttu

Pohja:
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl perunajauhoja tai vehnäjauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 dl vispikermaa
100 g vanilja tuorejuuston tyyppistä kasvirasvavalmistetta tai kuningatartuorejuustoa
1 dl tuoreita mansikoita pilkottuna
1 tl vaniljasokeria
sokeria tarvittaessa maun mukaan

Pinnalle:
300 g vaaleanpunaista marsipaania TAI valkoista marsipaania ja punaista elintarvikeväriä mansikka-aromia
hieman mansikanmakuista tomusokeria

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia. Kumoa leivinpaperin tai keittiöpyyhkeen päälle.

Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon tuorejuusto, mansikkapalat ja vaniljasokeri. Makeuta tarvittaessa sokerilla. Levitä täyte jäähtyneen torttulevyn pinnalle ja kääri tiukahkolle rullalle.

Vaivaa marsipaanin joukkoon mansikka-aromia muutamia tippoja ja käytä apuna tarvittaessa mansikanmakuista tomusokeria. Kaulitse muutaman millimetrin vahvuiseksi levyksi ja nosta kääretortun ympärille.

Koristele vohvelikukkasin.

Kukat: www.bakeandparty.com 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä