Sokeriton minttusuklaavaahto

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Sokerittomasta suklaasta taiot herkullisen suklaavaahdon esimerkiksi diabeetikon jälkiruokaan tai täytekakkuun.
Savoiardikeksejä käyttämällä saat annoksesta runsaamman jälkiruoan.

Sokeriton minttusuklaavaahto
4 annosta

2 1/2 dl vispikermaa
1 levy Torras (chocolate negro) tummaa mintturae suklaata
makeutusjauhetta

8-12 savoiardikeksiä + Minttu Baileysia kostutukseen

Vaahdota vispikerma.
Sulata suklaa puolen minuutin erissä mikroaaltouunissa välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita sula suklaa vaahdotetun vispikerman joukkoon, mausta makeutusjauheella.

Kääntele savoiardikeksit Minttu Baileys -liköörissä tai vaniljasokerilla maustetussa maidossa ja kasaa kerroksittain savoiardikeksit ja minttusuklaavaahto.

Vinkki! Voit käyttää sokerittoman suklaan tilalla myös esimerkiksi minttukrokanttisuklaata.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä