Valkosipulisilakat

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Valkosipulisilakat kuuluvat monen perheen joulupöytään.
Valmismajoneeseista Öljypuun valkosipulimajoneesi on todella valkosipulinen ja hienostuneen makuinen.
Sitä löytyy suurempien markettien majoneesihyllyiltä.

Valkosipulisilakat

Liotusliemi:
5 dl vettä
1 dl etikkaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria

500 g silakkafileitä

200 g Öljypuu majoneesia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1/2-1 ruukkua tilliä

Kiehauta liotusliemi ja anna jäähtyä.
Lisää joukkoon silakat ja anna seistä jääkaapissa yön yli.

Valuta silakat ja sekoita keskenään majoneesi, valkosipulinkynnet ja hienonnettu tilli.
Sekoita joukkoon silakat.
Säilyy jääkaapissa muutaman päivän.

Vinkki! Voit poistaa halutessasi silakoista nahat liotuksen jälkeen!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä