Mehevät aprikoosi-suklaapalat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Näiden suklaapalojen pohja on erittäin mehevä ja paranee muutaman päivän jääkaapissa seistyään.
Kuorrute on miedon suklainen, kinuskimainen rakenteeltaan.
Pinnan pursotukset on tehty Dr.Oetkerin uusilla pursotettavilla suklaageeleillä, joita on samassa pakkauksessa kolme: tumma suklaa, vaalea suklaa ja valkoinen suklaa. Näillä geeleillä nimien ja pienten yksityiskohtien pursottaminen käy helposti.
Sydämet ovat niin ikään Dr.Oetkerin valikoimista. Samassa pakkauksessa on sekä tummasta, että valkosuklaasta valmistettuja sydämiä.
Mehevät aprikoosi-suklaapalat
n. 25 palaa
Pohja:
4 munaa
3 dl ruokokidesokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl Dr.Oetker mantelijauhetta
1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl Dr.Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
100 g paistonkestävää aprikoosimarmeladia
1 dl rypsiöljyä
1 dl kermaa
Pinnalle:
1/2 prk kondensoitua maitoa (makeutettua)
200 g (4×50 g) suklaapatukoita tai muuta suklaata
Koristeeksi:
Dr.Oetker Chocolate Flavour Writing Icing-geeliä
Dr.Oetker tummia ja valkoisia suklaasydämiä
Vaahdota munat ja ruokokidesokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä aprikoosimarmeladi, rypsiöljy ja kerma. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 225 asteessa noin 12-15 minuuttia.
Pohjan paistuessa kiehauta kuorrute.
Laita kasariin kondensoitu maito ja suklaapatukat. Sulata miedolla lämmöllä koko ajan hämmentäen, kunnes suklaapatukat ovat sulaneet. Levitä kuorrute lämpimän pohjan päälle ja nosta kylmään.
Leikkaa jäähtyneenä terävällä tasareunaisella veitsellä.
Pursota haluamasi teksti Dr.Oetker pursotettavalla suklaageelillä. Koristele vielä Dr.Oetker tummilla tai valkoisilla suklaasydämillä.