Tonnikala-cannelloni
- 15 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Tonnikala-cannelloni on herkullinen pastaruoka, mutta se vaatii lasagnen tapaan mehevän kastikkeen, jotta ruoka ei jää kuivaksi. Kokeile täytteeseen tonnikalan tilalle myös broileria, jauhelihaa tai kasvistäytettä. Huomioi, että cannellonien sisälle tulevan kastikkeen tulee olla melko hienorakenteista, jotta se mahtuu pastarullien sisään.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 14 cannellonirullaa
- 500 g paseerattua tomaattia
- 2 prk tillillä maustettua tonnikalaa
- ½ tl sipulijauhetta
- 2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- yrttitarhan mausteseosta
- 200 g sulatejuustoa
- 2 dl kevyt ruokakermaa
- 100-150 g juustoraastetta
Valmistusohje
- Kuumenna paseerattu tomaatti kattilassa. Lisää joukkoon tonnikalat, sipulijauhe, hienonnetut valkosipulinkynnet ja Yrttitarhan mausteseosta. Kiehauta ja tarkista maku.
- Laita toiseen kasariin sulatejuusto ja ruokakerma, kiehauta. Nosta sivuun.
- Täytä cannellonit tonnikalakastikkeella ja laita ne vieretysten reunalliseen uunivuokaan.
- Kaada päälle sulatejuusto-kermaseos. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä 175-200 asteessa 30-40 minuuttia, tai kunnes pasta tuntuu kypsältä.
- Tarjoa tonnikala-cannellonien lisäksi raikasta salaattia!