Hedelmäinen lohifilee uunissa ja timjami-porkkanat

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
hedelmäinen uunilohifilee uunissa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Hedelmäinen lohifilee uunissa on kiitollinen valmistaa. Vain mausteet pintaan ja fileet uuniin, pian ruoka onkin jo valmista nautittavaksi.
Erilaiset valmiit maustekastikkeilla saat makua lihan, kalan ja broilerin pintaan jo paistovaiheessa tai jo valmiin lihan tai kalan pintaa sivellen.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 x 500 g lohifileetä TAI
  • 2 x 500 g kirjolohifileetä
  • suolaa TAI
  • yrttipippuri -mausteseosta
  • Poppamies Mieto Karambola Hedelmächilikastiketta
Timjami-porkkanat
  • 500 g pikkuporkkanoita
  • suolaa
  • 50 g (sulatettuna) voita TAI
  • 50 g (sulatettuna) margariinia
  • maun mukaan tuoretta timjamia

Valmistusohje

  • Ripottele mausteet lohifileille ja laita nahkapuoli ylöspäin uunivuokaan.
  • Kypsennä 175 asteessa uunissa 20-30 minuuttia.
  • Rullaa nahka pois kalan pinnalta ja sivele Mieto Karambola Hedelmächilikastikkeella.
  • Tarjoa lisäksi perunasosetta ja timjami-porkkanoita.
  • Kiehauta pikkuporkkanat suolalla maustetussa vedessä tai kuumenna mikroaaltouunissa kuvun alla.
  • Sulata rasva ja lisää joukkoon timjaminlehtiä.
  • Kaada seos valutettujen porkkanoiden päälle ja sekoita.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä