Hedelmäinen lohifilee uunissa ja timjami-porkkanat
- 20 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 2 x 500 g lohifileetä TAI
- 2 x 500 g kirjolohifileetä
- suolaa TAI
- yrttipippuri -mausteseosta
- Poppamies Mieto Karambola Hedelmächilikastiketta
Timjami-porkkanat
- 500 g pikkuporkkanoita
- suolaa
- 50 g (sulatettuna) voita TAI
- 50 g (sulatettuna) margariinia
- maun mukaan tuoretta timjamia
Valmistusohje
- Ripottele mausteet lohifileille ja laita nahkapuoli ylöspäin uunivuokaan.
- Kypsennä 175 asteessa uunissa 20-30 minuuttia.
- Rullaa nahka pois kalan pinnalta ja sivele Mieto Karambola Hedelmächilikastikkeella.
- Tarjoa lisäksi perunasosetta ja timjami-porkkanoita.
- Kiehauta pikkuporkkanat suolalla maustetussa vedessä tai kuumenna mikroaaltouunissa kuvun alla.
- Sulata rasva ja lisää joukkoon timjaminlehtiä.
- Kaada seos valutettujen porkkanoiden päälle ja sekoita.