Kesäiset Kananpojan vartaat

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Kesän herkulliset vartaat valmistat maukkaasta broilerista, halloumista ja päärynästä, sekä miniluumutomaateista, joiden sisään on kätketty yllätykseksi sinihomejuustoa.
Dippaa vartaita makeaan chilikastikkeeseen ja tarjoa seuraksi raikkaita yrttejä ja makeita mansikoita.

Advertising information

Kesän herkulliset vartaat valmistat maukkaasta broilerista, halloumista ja päärynästä, sekä miniluumutomaateista, joiden sisään on kätketty yllätykseksi sinihomejuustoa.
Dippaa vartaita makeaan chilikastikkeeseen ja tarjoa seuraksi raikkaita yrttejä ja makeita mansikoita.

Kesäiset kananpojan vartaat
8-10 varrasta

1 pkt (n. 600 g) Kariniemen Kananpojan fileeviipaleet mango-chili
1-2 päärynää
n. 100 g kirsikkatomaatteja
n. 2 rkl sinihomejuustoa
200 g halloumijuustoa

Paloittele pestyt päärynät sopiviksi suupaloiksi.
Leikkaa kirsikkatomaateista pienet siivut ja koverra siemenet pois. Täytä sinihomejuustolla.
Leikkaa halloumi suupaloiksi.
Laita vedessä liotettuihin varrastikkuihin aineksia vuorotellen ja grillaa öljytyllä parilapannulla tai ritilän päällä grillissä molemmin puolin.

Tarjoa seuraksi tuoretta basilikaa ja mansikoita, sekä uuden sadon perunoita ja makeaa chilikastiketta dippailuun.

 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä