Pekoniset kalkkunavartaat
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä
Vielä on hyvät säät valmistaa ruoka ulkona grillaten.
Joko olette kokeilleet hymyn huulille tuovaa jättimäistä kalkkunan rintafileetä?
Kalkkunan Reilu lehtipihvi on erittäin murea ja monikäyttöinen ohueksi nuijittu kalkkunan rintafilee, josta saat ihanat grilliherkut monenlaisiin ruokiin. Tässä ohjeessa reilun kokoinen lehtipihvi taipuu vartaaksi.
Advertising information
Pekoniset kalkkunavartaat
1 pkt (n. 600-700 g) Kariniemen Kalkkunan Reilu lehtipihvi, yrtti
1 pieni sipuli
muutama herkkusieni silppuna
1 pkt HK Amerikan pekonia
5-10 miniluumutomaattia
2 punasipulia lohkoina
5 kumkvattia
1 oranssi paprika
1 rkl öljyä
1 rkl soijaa
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
Levitä Kalkkunan Reilu lehtipihvi työlaudalle.
Ripottele pinnalle silputtu sipuli ja silputut herkkusienet. Kääri tiukahkolle rullalle ja kiedo fileerullan ympärille pekonia. Leikkaa rulla viipaleiksi.
Pujota kuhunkin vartaaseen muutama kalkkunan fileeviipale, sekä miniluumutomaatti, punasipulilohkoja, kumkvattia ja paprikapaloja.
Sekoita keskenään öljy, soija ja valkosipuli. Voitele kasvikset öljy-soija-valkosipuliseoksella. Grillaa kuumassa grillissä välillä käännellen.
Tarjoa lisäksi makeaa chilikastiketta ja raikasta salaattia tai tuoreita versoja.