Kananpojan grillifilee, pariloituja omenoita ja herkkusieniä sekä yrtti-couscousia

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Couscous on kätevä lisäke kesäiseen ruokapöytään. Tarvitset vain hieman kiehuvaa vettä ja lämmin lisäke on hetkessä valmis. Tuoreilla yrteillä saat lisäkkeeseen raikasta kesän makua.

Advertising information

Kananpojan grillifilee, pariloituja omenoita ja herkkusieniä sekä yrtti-couscousia

1 pkt (n. 800 g) Kariniemen Kananpojan Grillifileetä
1 pkt HK Amerikan pekonia
tilkka öljyä
2-3 pienehköä omenaa
6-9 herkkusientä

Yrtti-couscous:
1 rkl oliiviöljyä
1 punasipuli
2 ½ dl vettä
½ kasvisliemikuutio
2 dl täysjyvä-couscousia
½ dl sitruunamehua
1 dl persiljasilppua
timjamia

Pyöritä Amerikan pekonia Kananpojan grillifileiden ympärille. Grillaa kauttaaltaan välillä käännellen. Grillaa kuumassa grillissä parilapannulla omenalohkoja ja herkkusieniviipaleita.

Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota punasipulisilppua hetki. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio, kiehauta. Nosta kasari pois levyltä. Lisää joukkoon täysjyvä-couscous, sitruunamehua, persiljasilppua ja timjamia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä