Viljapossun grillikyljys, pekonisienet ja lohkoperunoita

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mehevät grillikyljykset kuuluvat kesän ehdottomiin grilliherkkuihin. Pekoniset sienet ja lohkoperunat kruunaavat makuelämyksen! 

Advertising information

Ainekset

Viljapossun grillikyljys, pekonisienet ja lohkoperunoita

n. 800 g (3 kpl) HK Viljapossun grillikyljyksiä
öljyä grillilevyn voiteluun
9 jumboherkkusientä
n. 100 g sulatejuustoa tai tuorejuustoa
170 g HK Amerikan pekonia

Lohkoperunat:
1 kg perunoita
½ dl öljyä
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ tl pippurista yrttiseosta

3 sipulia
ripaus suolaa

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta.
Voitele grillilevy kevysti öljyllä.
Poista jumboherkkusienistä jalat ja täytä sienet sulate-, tai tuorejuustolla. Kiepauta sienten ympärille Amerikan pekoniviipaleet.

Pese ja lohko perunat.
Sekoita öljyn joukkoon hienonnettua valkosipulia ja pippurista yrttiseosta. Voitele perunat kauttaaltaan mausteöljyllä.

Aloita grillaamalla perunalohkot. Voit grillata ne parilapannulla tai kevyesti öljytyssä alumiinivuossa grillissä perunoita välillä käännellen. Grillaa Viljapossun grillikyljykset molemmin puolin pakkauksen ohjeen mukaan.
Grillaa pekoniset jumbosienet kauttaaltaan, kunnes pekonin pinta on rapea.
Puolita sipulit ja grillaa ne öljytyllä parilapannulla molemmin puolin. Ripottele pinnalle hieman suolaa.

Tarjoa lisäksi salaattia ja majoneesia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä