Viljapossun kasslerpihvit, vartaat ja värikkäät kasvislastut

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

Grillauksessa saa käyttää mielikuvitusta! Värikkäät kasvikset vartaisiin pujotettuina, nyytteihin käärittyinä tai hauskoina lastuina saat maistumaan aina hieman erilaisilta. Käytä rohkeasti erilaisia vihanneksia ja juureksia. Muistathan, että parhaat maut tulevat esiin kun kasviksissa on hieman puruvastusta.
Vartaat ovat kätevä tapa ruokkia suurtakin joukkoa ruokailijoita, sillä vartaisiin voit pujottaa sekä ruoan perunan, että muut lisukkeet.

HK Ruokatalon Liekki Kasslerpihvit ovat saaneet pintaansa mausteisen ja sopivalla tavalla tulisen marinadin. Sopii erityisesti aikuiseen makuun!
Kilon pakkaus on reilunkokoinen ja se sisältää 6-7 kasslerpihviä.



Viljapossun kasslerpihvit, vartaat ja värikkäät kasvislastut

6 annosta

1 kg Viljapossun kasslerpihvi, liekki

Vartaat

500 g pariisinperunoita (vakuumissa)
2 rkl oliiviöljyä
2-3 valkosipulinkynttä murskana
1/4-1/2 tl kuivattua timjamia
suolaa

200 g herkkusieniä
2 pkt Amerikan pekonia
n. 250 g terttukirsikkatomaatteja

Kasvislastut

300 g kesäkurpitsaa
250 g bataattia
3 valkosipulinkynttä murskana
2 rkl oliiviöljyä
yrttisuolaseosta

Ota kasslerpihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Esivalmista sillä välin vartaat ja kasvislastut.

Sekoita kulhossa pariisinperunat, oliiviöljy, valkosipulimurska ja mausteet.
Poista herkkusienistä mahdollinen multa ja jalat, kääri ne pekoniviipaleisiin.
Pujota vartaisiin vuorotellen pariisinperunoita, pekoniherkkusieniä ja terttukirsikkatomaatteja.

Kuori bataatti.
Vedä juustohöylällä kesäkurpitsasta ja bataatista leveitä lastuja pituussuunnassa.
Laita ne alumiiniseen grillivuokaan ja sekoita joukkoon valkosipulimurskaa, oliiviöljyä, ja yrttisuolaseosta.
Voit myös paistaa ne pannulla välillä käännellen, kunnes bataatti on sopivan purtavaa.

Grillaa kasslerpihvejä kohtalaisella lämmöllä molemmin puolin yhteensä noin 20 minuuttia.
Grillaa vartaita välillä käännellen , kunnes pekoni on pinnaltaan rapeaa.

Kutsu ruokailijat pöytään ja nauttikaa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä